Jenta uten hjerte

Politietterforsker Verner Jacobsen ligger søvnløs – dagen etter skal han begrave sitt eneste barn, en sønn død av kreft. Telefonen ringer, 14-årige Idunn Olsen er funnet drept i snøen ved den store obelisken ved steinbruddet i Lier. Mens Verner er på åstedet, får han melding om at bårebilen med sønnens kiste er stjålet og på vidvanke. Og snart begynner de første avhørene. Idunn hadde vært på vei fra en ungdomsfest dit politiet var innkalt. Ungdommene er merkelig tause om det som skjedde.

Men blålysene går også i en annen retning denne tidlige vintermorgenen. Et hus like i nærheten av åstedet er nedbrent, og en eldre dame er omkommet.

To mysterier, onde intriger og intense følelser i konflikt, en sak der etterforskerne Verner Jacobsen og Bitte Røed vil trenge all sin dristighet og dype innsikt i menneskesinnets irrganger.

 

 

Anmeldelser

terningkast5

“Krim som berører”
Drammens Tidende

“Reiersgård er språklig sterk og elegant … Hun er veldig flink til å beskrive stedet, Tranby, forfatterens eget nabolag. Motivene for drapene er også sjeldent godt bygget opp gjennom hele boka. Alt går opp. Jeg burde ha skjønt hvem morderen var. Men nei.”
Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

“Reiersgård bruker på nytt vinter og tett nærmiljø til å skape anstendig «engelsk landsbykrim» på norsk.”
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

“Reiersgård graver og borer i personene sine og lar ikke leseren slippe unna før vi bare må bry oss om hva som skjer med dem.”
Maria Årolilja Rø, Adresseavisen

“Hun skriver dirrende nært og troverdig om et nådeløst ungdomsmiljø, om mobbing på sosiale medier, om selvskading, sladder og ondskap … En flott oppfølger til debutromanen!”
Vi over 60

“Marit Reiersgård har skrevet en forrykende spennende krimfortelling, men hun har også et budskap som går rett i hjertet på meg.”
http://tinesundal.blogspot.no

 

En ny Verner Jacobsen og Bitte Røed-krim

Dette er bok nr. 2 i serien.