Knokkelsamleren.

Boktrailer laget av Olve Reiersgård Bredesen.

Gode samtaler om vonde følelser.

Jørgen svever mellom liv og død etter en ulykke på et badeland. I dette grenselandet på randen av et fantasiunivers må Jørgen møte sine verste følelser som her tar form som levende vesener. 

Det aller skumleste er kan hende det man ikke ser, det man ikke snakker om. Akkurat som døden. Akkurat som Knokkelsamleren.

Den første Jørgen møter er Sorgen. Sorgen blir en venn, men er også en ubestemmelig kamerat som lett forandrer seg. Noen ganger blir Sorgen så stor at den ikke er til å bære, andre ganger blir den lett som en sommerfugl. Men Sorgen er der for Jørgen, hele tiden,

I en verden der de fleste er opptatt av lykke, der vi via sosiale medier blir lurt til å tro på fine fasader, viser boken ekte følelser. Når Jørgen først finner lykken, treffer den ham som et lite irriterende insekt.

Boken kan leses på egen hånd eller brukes som høytlesning for å åpne for samtaler om vanskelige følelser som sinne, misunnelse, sorg og angst som alle er like viktige for å kunne leve som et helt menneske. I tillegg er det en drivende historie som har elementer av skrekk,  spenning, magi og kjærlighet.