LIKSTEINEN
Ny kriminalroman i salg 9. februar 2024

Jeg debuterte i 2006 i Cappelens debutantantologi Signaler og Barnesignaler. Året etter kom min aller første bok, ungdomsromanen Alt jeg ser er sant. 

Som krimforfatter debuterte jeg i 2012 med kriminalromanen Stolpesnø. Bok nummer to i serien, Jenta uten hjerte (2014) ble nominert til Rivertonprisen. 

Liksteinen er min femte bok i serien om etterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen. I januar 2024 kommer hele serien ut på nytt med nye covere. Alle kriminalromanene mine har høstet gode kritikker og er oversatt til flere språk.

Bestill her:

Svært få kan konstruere et plott så bra som henne, og det er appetittvennlig fra første setning. Noe annet som er ganske bra med Reiersgård er at hun tar leserne veldig nært åstedet, en får nærmest følelsen av å være tilstede.
En kan føle en står midt i uværet. Karakterene er bra bygd opp som vi kjenner fra tidligere bøker. De fremstår som realistiske og troverdige personer som vi kan kjenne oss igjen i.

Jeg har skrevet en roman-roman for første gang!
Med andre ord, en roman som ikke er krim.

Sommeren før dagen i mars er et intenst relasjonsdrama, om en moderne kvinnes midtlivskrise.

Hva ville du gjort hvis du var et sted du ikke hadde lov til å være da landet stengte ned i mars 2020?

 

 

En dramatisk dag i mars danner rammen for denne fortellingen, om en kvinne som blir tvunget til å ta et nærmest umulig valg. Hun må bestemme seg for om hun skal dra hjem til den kjedelige, men trygge ektemannen Jørgen eller bli værende hos den livsglade kunstneren og elskeren Andreas. Konsekvensene vil bli dramatiske uansett hva hun bestemmer seg for, ikke bare for henne selv, men også for de som står henne nær.

 

"Her lykkes Marit Reiersgård på alle plan".
"Intens nerve, finurlige metaforer, ribbet for klisjeer, sterke dialoger, hudløs beskrivelse av midtlivskrise".

Sakprosa

Bli medlem av facebookgruppen som gir deg:

Bare tilsett deg selv med farger, tekst og tanker så blir
HER ER JEG!
din helt personlige bok. Om deg!

 

Her er jeg! 

er den ultimate «all inklusive» journalen for voksne damer.

Oppdag fortellingen om ditt liv og gi deg selv den gode fredagsfølelsen – hver dag!

Du får:

Krim

Det er 25. januar, det snør tett.  Fem år gamle Oda tar på seg den rosa parkdressen og går ut for å ake. Hun kommer ikke inn igjen. Politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen begynner det vanskelige arbeidet med å avhøre mennesker på et lite tettsted. Alle kjenner hverandre, alle vet noe. Og alle ønsker noe mer for livene sine.

14-årige Idunn Olsen er funnet drept i snøen ved den store obelisken ved steinbruddet i Lier. Mens Verner er på åstedet, får han melding om at bårebilen med sønnens kiste er stjålet og på vidvanke. Og snart begynner de første avhørene. Idunn hadde vært på vei fra en ungdomsfest dit politiet var innkalt. Ungdommene er merkelig tause om det som skjedde.

Det er nesten 25 år siden Camilla Carlsen ble funnet drept. Saken ble aldri oppklart. Nå gjør Drammens-politiet en ny gjennomgang i håp om at de med nye metoder skal finne en løsning på saken. Camillas beste venninnerhar alle vært inne til avhør igjen. Nå møtes de på et utested for å diskutere opplevelsen og minnene fra den gang.

Legen Tom Ross melder sin kone Marion savnet mens de besøker hennes barndomsvenn i Spania. Han er misfornøyd med det spanske politiets etterforskning og reiser hjem til Lier for å få norsk politi på saken.

 

Boktrailer laget av Olve Reiersgård Bredesen til Paradisbakken for Gyldendal Norsk Forlag.

Traileren ble bl.a. vist på Kinocity i Drammen da boken ble lansert i 2016

Bøker for barn og ungdom

Skummel historie om følelser. Jørgen tar den skumleste sklia i badeland. Han har ikke lyst, men han vil.ikke virke feig, heller.. Det går altfor fort, og han treffer vannet med et smell. Når.han endelig.kommer opp til overflaten, er han plutselig alene. Et helt annet sted. Han ligger midt uti et tjern i en skog han aldri har sett før. Jørgen svømmer inn mot bredden og kaver seg opp på land. Han begynner å løpe innover mellom.trærne, men det er ingen der. Likevel føles det som.om.noen holder øye med ham.

 

Vilde ønsker seg: en venn, en valp og at alle jentene i klassen skal komme i bursdagsselskapet hennes.

Men jentene er i ferd med å planlegge bling-bling-disko-party på Vildes bursdag.

Og Vilde er ikke invitert …

Lett å lese, lett å like.

7 år +

 

 

 

Hvor En 9. klasse et sted i Norge

Hvem Tøffe Tjoffen, Katarina med de store puppene, Runa som sminker seg for å synes, Kurt som har mistet mora si og ikke bryr seg om noen ting og Cato som vil bli Idol-stjerne og omsvermet. Beate som tar abort, Tina som ikke skjønner hvorfor hun og Beate ikke lenger er bestevenninner, Cecilie som oppdager at barndomskameraten Even plutselig er blitt kjærestepotensiale og til slutt Larsen, læreren som ingen hører på.

Hvorfor Det er rått, ærlig og troverdig. Det kunne vært din klasse.